Startpagina » 19de recreatieve 1/8 triatlon 2018 Informatiepagina

Informatiepagina

Foto 10de recreatieve 1/8 triatlon 2009 - Zwemmen

Op zaterdag 25 augustus 2018 wordt voor de 19de keer een recreatieve 1/8 triatlon georganiseerd. De eerste organisatorische zaken zijn al in gang gezet, zo is de gemeentelijke vergunning al aangevraagd, alsmede de medewerking van scholengroep de Toermalijn voor het gebruik van de kleedruimten voor de deelnemers.

Het parcours zal gelijk zijn als die van de voorgaande edities. Overigens moeten we wel eventuele wegwerkzaamheden in de gaten houden.
Op deze website zullen wij regelmatig de laatste zaken gaan vermelden, zoals de mogelijkheden van inschrijven. Naar verwachting zal er een mogelijkheid tot inschrijven open gaan op 1 juni 2018.

Zoals nu voorzien is zal de start om 14:00 uur zijn voor de 500 meter zwemmen met aansluitend de 20 km op de fiets en als afsluiting de 5 km hardlopen. Het blijft voor velen een uitdaging om weer sneller binnen te zijn dan de vorige keer, maar of er weer binnen het uur de eerste binnenkomt is de vraag, dat zal zeker van de weersomstandigheden afhankelijk zijn.
Wij trachten ernaar om de start en finish op dezelfde plaatsen te laten zijn als in 2017. Mede naar de positieve reacties van de deelnemers hoeven wij niet naar andere locaties uit te zien.

Zodra er meerdere zaken definitief zijn zullen wij dat hier melden.